Crémant Blanc Brut, Albert Doulet
Druerne plukkes manuelt og omhyggeligt bragt til pneumatiske presser.
Den første saft, de såkaldte «cuvéehoveder» klares og gæres derefter separat ved lav
temperatur.
Direkte presning, bundfældning ved 0°. Lang gæring (3 uger 1 måned) ved lav temperatur (15°) i termoregulerede tanke i rustfrit stål.
Gæring i 18 måneder.
Appellation : Limoux
Druer: 50% chardonnay
30% chenin
20% Pinot
Druerne plukkes manuelt og omhyggeligt bragt til pneumatiske presser.
Den første saft, de såkaldte «cuvéehoveder» klares og gæres derefter separat ved lav
temperatur.
Direkte presning, bundfældning ved 0°. Lang gæring (3 uger 1 måned) ved lav temperatur (15°) i termoregulerede tanke i rustfrit stål.
Gæring i 18 måneder.
Appellation : Limoux
Druer: 50% chardonnay
30% chenin
20% Pinot
Druerne plukkes manuelt og omhyggeligt bragt til pneumatiske presser.
Den første saft, de såkaldte «cuvéehoveder» klares og gæres derefter separat ved lav
temperatur.
Direkte presning, bundfældning ved 0°. Lang gæring (3 uger 1 måned) ved lav temperatur (15°) i termoregulerede tanke i rustfrit stål.
Gæring i 18 måneder.
Appellation : Limoux
Druer: 50% chardonnay
30% chenin
20% Pinot