Sélection Côtes-du-Rhône Rouge
Sélection Côtes-du-Rhône Rouge er fra det sydlige Rhône-dalen, Mollans sur Ouvèze, beliggende i højden. Druerne er dyrket på skråninger med kalkholdig lerjord og eksponeret for optimal sollys. Vinens blend består af 60% Grenache, 30% Syrah og 10% Cinsault, traditionelt vinificeret og modnet i egetræsfade i 6 måneder. Den har en tiltalende lilla farve med karminrøde reflekser og en lækker, rund smag af røde frugter og lakrids. Perfekt til kalkunbryst med svampe eller oksekød.
Sélection Côtes-du-Rhône Rouge er fra det sydlige Rhône-dalen, Mollans sur Ouvèze, beliggende i højden. Druerne er dyrket på skråninger med kalkholdig lerjord og eksponeret for optimal sollys. Vinens blend består af 60% Grenache, 30% Syrah og 10% Cinsault, traditionelt vinificeret og modnet i egetræsfade i 6 måneder. Den har en tiltalende lilla farve med karminrøde reflekser og en lækker, rund smag af røde frugter og lakrids. Perfekt til kalkunbryst med svampe eller oksekød.
Sélection Côtes-du-Rhône Rouge er fra det sydlige Rhône-dalen, Mollans sur Ouvèze, beliggende i højden. Druerne er dyrket på skråninger med kalkholdig lerjord og eksponeret for optimal sollys. Vinens blend består af 60% Grenache, 30% Syrah og 10% Cinsault, traditionelt vinificeret og modnet i egetræsfade i 6 måneder. Den har en tiltalende lilla farve med karminrøde reflekser og en lækker, rund smag af røde frugter og lakrids. Perfekt til kalkunbryst med svampe eller oksekød.