VIN DE PAYS « Viognier »
VIN DE PAYS « Viognier » er 100% Viognier dyrket på en stenet terrasse på bjergskråninger udgør denne vin. De gyldne nuancer afslører aromaer af fersken, abrikos og eksotiske frugter i denne fyldige, runde og mineralske vin. Anbefalet til aperitif, foie gras, sushi eller stegte kammuslinger. Serveres bedst ved 10-12° og kan gemmes i op til 2 år.
VIN DE PAYS « Viognier » er 100% Viognier dyrket på en stenet terrasse på bjergskråninger udgør denne vin. De gyldne nuancer afslører aromaer af fersken, abrikos og eksotiske frugter i denne fyldige, runde og mineralske vin. Anbefalet til aperitif, foie gras, sushi eller stegte kammuslinger. Serveres bedst ved 10-12° og kan gemmes i op til 2 år.
VIN DE PAYS « Viognier » er 100% Viognier dyrket på en stenet terrasse på bjergskråninger udgør denne vin. De gyldne nuancer afslører aromaer af fersken, abrikos og eksotiske frugter i denne fyldige, runde og mineralske vin. Anbefalet til aperitif, foie gras, sushi eller stegte kammuslinger. Serveres bedst ved 10-12° og kan gemmes i op til 2 år.